NACRTNA GEOMETRIJA

STRANE - Pages

February 19, 2011

Oficiri vojske na ulicu!


Prema ovoj "hrabroj akciji" vlasti u Srbiji se svrstavaju u sam vrh fašističkih režima u svetu. Izbaciti oficire na ulicu je jedan čin bezumnog nasilja nad ljudima koji nisu svojom krivicom tu gde jesu. Još više boli to što su to vojna lica. No biti vojno lice u Srbiji nije nikakva svetinja jer je na vlasti oligarhija koja lobira za ulazak u "evoatlantske integracije" i samim tim uništenje srpske vojske ili bar svodjenjem na njen minimum. Taj minimum je manji od Srpskog lovačkog društva tako da je onda sve jasno.

Koliko to licemerje ide dalje vidi se i po tome što se bivše kasarne izdaju za gradjenje kojekakvih "jeftinih" stanova i samim tim ponovo obezvredjuju sva dostignuća prethodne armije JNA.

Kako ovome doakati, teško je reći. Po meni ovi ljudi bi trebalo da tuže državu po svaku cenu jer dobijanjem ovakvog procesa stiču i pravo na odštetu. No da li će to biti moguće videćemo. Bagra iz vlade se trenutno bavi jalovom ostavkom Dinkića kao da je to najvažniji prioritet ove države a ovakvim stvarima daje marginalni sadržaj. Hvala listu NOVOSTI za ovaj članak koji ipak baca svetlo na ovaj gnusni dogadjaj.

No comments: