NACRTNA GEOMETRIJA

STRANE - Pages

March 8, 2011

Za šiptarske zločine niko ne odgovara


Tužno je videti kako se europa, kojoj naša izdajnička vlast tako zdušno hrli, olako prekida potragu za šiptarima-teškim zločincima uz floskule tipa "nema dokaza", dok u isto vreme neke se srpske majke sa teškom tugom prisećaju kako su izgubile decu.

SRPSKA DECA KOJA SU UBIJENA NA KUPANJU U RECI NEMAJU ZLOČINCE, DELUJE KAO DA SU SE SAMA UBILA JER ORGANI europske unije NA KOSOVU I METOHIJI KAŽU "NEMA DOKAZA" . OVO JE TEŠKA TRAUMA ZA SVE ONE KOJIMA JE STALO DA SE TA ŠIPTARSKA GAMAD OTKRIJE ALI NIJE NIŠT AZA PREDSTAVNIKE euroske unije NA KOSOVU. NJIMA JEDNOSTAVNO ZA TO SVE "NEMA DOKAZA" TOJ EUROPSKOJ BAGRI STVARNO TREBA DA NAŠA VLAST SKREŠE U BRK KOJE SU NJIHOVE DUŽNOSTI ALI OVA VLAST DOBIJA DONACIJE IZ europe I ZATO ĆUTI.

Još jedna od odvratnih prljavih akcija europe protiv SRBIJE i svakako da smo budale što verujemo predsedniku Tadiću kad kaže da europa nema alternativu. Mi smo budale a on (predsednik) misli da je to pametno. Čak šta više to mu je glavna opcija. Sve ostalo kao patriotizam i posvećenost svakom životu bilo kog Srbina bilo gde u svetu mu nije važno. Nisu mu važne te jadne terorističke žrtve na Kosovu jer on hoće da razgovara sa teroristom Tačijem. Njemu je on pravi saradnik smao da bude razgovora. To sve vidi i eurleks i naravno rezonuje sasvim ispravno, AKO SRBIMA NISU VAŽNE TE ŽRTVE (JER MOGU DA RAZGOVARAJU SA TERORISTIMA) ONDA NI EUROPI NISU VAŽNE.

Tužno je što ovo moram da postavim baš na 8. mart, ali mu je valjda to sudbina. POSTOJE U OVOM DELU SVETA ŽENE ČIJA JE TUGA NAJVEĆA NA SVETU. NJIMA JE POSVEĆEN OVAJ POST.

No comments: