NACRTNA GEOMETRIJA

STRANE - Pages

January 20, 2011

Gomila nevladinih studenata ruši čuveni klub po nalogu DS i investitora iz inostranstva



Ево нека ово буде први чланак у новој 2011. години коју плаћеничка партија ДС проглашава годином прекретнице (не знам само чије). Прво што им смета у новој години је нјачувенији клуб старе ЈУГОСЛАВИЈЕ и нјапознатији клуб Србије АКАДЕМИЈА у Београду.

Тај клуб се не уклапа у њихов чистунски (изнутра јако прљави) имиџ, једне од најкорумпиранијих партија у еуропи и Србији. Та партија, дакле ДС преко својих сатрапа, шачице пропалих студената покушава да уништи клуб АКАДЕМИЈА а мик сви остали ћутимо и гледамо педере како преузимају један од сто најбољих клубова еуропе.

Веома је индикативно да то раде сада, дакле да се види да у јануару нове године раде било шта па и уништавање клубова по Београду. Као перјаницу тог "посла" одабрали су шаку пропалих студената који ни немају разлоге зашто би уништили клуб већ тврде да им не треба клуб него, змаислите, место за сликање. Баш тим речима. Прочитајте ова три чланка горе и пожурите да осујетите те комунисте подвучене жутим који владају градом и Србијом. Крените да се потписујете на петицији коај тамо постоји и то што пре.

Ако се догоди да изгубимо тај клуб знајте да сте ви криви. Багра која га руши не спава, плаћена је из иностраства и нема те препреке која их неће спречити осим тоталног бунта. Говњиви организатори овог "посла" (ту реч воле да користе чланови ДС) не мирују.



No comments: