NACRTNA GEOMETRIJA

STRANE - Pages

January 24, 2011

(Ne)Rado Srbin ide u vojnike


Nekad je to izgledalo ovako a danas gosn ministar neidenja u vojsku i idenja na raznorazne mirovne misije g. Šutanovac je proklamovao svoju privatnu vojsku koja je naravno "manja od lovačkog društva Srbije" (rekao Petar Božović) i kao takva "potpuno zadovoljava odbrambenu politiku Srbije" (misli gosn Šutanovac).

Ja ne mislim tako. Vojska Srbije treba da bude veća i da muškarci služe vojsku kao i do sada jer smo okruženi konstantnim neprijateljima kroz istoriju ove jadne Srbije. Bugarska je najgora a za njom odmah Hrvatska pa Madjarska koja već uz ovu postojeću vazalsku vlast Srbije već preuzima delove teritorije Srbije a tu je i Bosna koja se vazda pača u naša unutrašnja pitanja.

To su sve kao prijateljski susedi sa kojima treba ponekad pregovarati i preko puščane cevi (istorija je to pokazala). 70. 000 profesionalnih vojnika TO NE MOŽE DA URADI. Ali gosn Šutanovac zapinje i zapinje jer mu je to naredjeno iz "stranih centara moći" (rekao gosn Milošević). Ti strani centri, preko NeValjalihOrganizacija (NVO, rekao JA) po svaku cenu žele jako slabu Srbiju a jake sve ostale države. Još pokušavaju da nam uvale (onako debelo kao fist) da želimo u nato pakt. TOTALNO LUDILO uporedjujući onaj spokoj sa one fotografije gore. Taj gornji spokoj odlaska u vojsku nikad vi[e ne'emo videti.

No comments: