NACRTNA GEOMETRIJA

STRANE - Pages

February 5, 2011

Drug TADIĆ je izjavio da je njegova partija institucija Srbije




BESRAMNA, NETOLERANTNA I NADASVE TOTALITARISTIČKA IZJAVA PREDSEDNIKA OVE NAPAĆENE DRŽAVE JE DA JE NJEGOVA PARTIJA INSTITUCIJA SRBIJE.

PRVO to je dezinformacija. Institucije su vojska, crkva, Ustav i slične stvari

DRUGO partije ni u jednoj državi sveta nisu institucije već deo političkog sistema. Medjutim kod Hitlera i Staljina partije jesu bile institucije od kojih je sve počinjalo. Tako je to nažalost i kod g. Tadića.

TREĆE kome treba ovakva izjava? Narodu koji je masovno na ulici i nezaposlen i na kuhinjama za siromaške sigurno ne reba. Ova izjava treba samom olgarhu, predsedniku I PARTIJE I DRŽAVE (to je samo u Srbiji moguće?!?!? a kao Milošević je bio najgori) našoj dragoj instituciji B.T. Tako je on sam postao institucijajer je izjavio da mu je njegova lična pratija institucija. DIVNO!

Od sada svako ko dodje na vlast imaće svoju partiju kao instituciju. Sakloni me bože samo ako ova njegova partijaima nameru da postane VEČITA institucija. Daleko bilo. Ta se partija mora srušiti sa vlasti jer sa ovakvom izjavom njihov predsednik nema kredibilitet u celom srpskom narodu.

No comments: