NACRTNA GEOMETRIJA

STRANE - Pages

February 24, 2011

GOVOR MRŽNJE je instrument represije u današnjoj Srbiji


Sećate li se sa kakvim su se sve govorima mržnje današnja vlas, nekadašnja opozicija obraćali u novinama u vezi gospodina Miloševića? "Umri i učini uslugu svima", "balkanski kasapin" i slične floskule su otprilike bili slogani tadašnje prljave plaćeničke opozicije koja danas, kao nazovi legalna vlast, javno osudjuje sve nacionaliste i prišiva im etiketu

GOVOR MRŽNJE

Jadni nacionalisti su videli od te vlasti kako su se ponašali sa mržnjom prema jednom čoveku koji to sve nije zaslužiio. Jer da je bio sve to ružno što su mu prišivali ne bi NIKO od današnje vlasti bio živ.

Ovako bagra preživela "balkanskog kasapina" i zdušno nam se sveti u obliku otpuštanja, inflacije, obezvredjivanja plata i u obliku naravno njihovog govora mržnje prema nama koji volimo Srbiju na sasvim drugi način. Oni su odredili da je govor mržnje i kad želiš lepu Srbiju namenjenu Srbima i svima ostalima, njima je govor mržnje kad mrziš amerikance i engleze t srpske kasapine, njima je govor mržnje i kad kažeš d aje nato zločinačka organizacija, govor mržnje je i kad kažeš da je turska država izvršila najveći genocid na svetu posle Cezara, njima nije lepo da se o nemačkoj govori kao o državi koja je izvršila genocid na BALKANU i u sadejstvu sa hrvatskim ustašama pomogla da se Srbi istrebe u Hrvatskoj.
Ukratko njima je sve govor mržnje što njima ne odgovara. TO su veoma pametno smislili i misle da smo mi svi ostali glupi.

Na ovom simpatičnom blogu ćemo uskoro prezentovati kako to današnja vlast promoviše govor mržnje iako se zdušno bori protiv njega. Dakle videćemo kako oni u novinama guraju govor mržnje a ovamo se kao bore protiv njega. Ta tema će biti glavna tema ovde, zbog nje je i otvoren ovaj priglupi blog koji je tu da priča o Srbiji kakvu ova vlast ne želi da vidi.

No comments: