NACRTNA GEOMETRIJA

STRANE - Pages

February 12, 2011

Padaju fasade na glave prolaznika i sve to na teret vlasnika stanova


Pokvarena vlast oličena u komunistikoj partiji Dragoljuba Mićunovića obojenoj žutim je uspela da prebaci krvivicu za sve što se dogadja u ovom gradu i po SRbiji na nedužne vlasnike stanova u velikim dotrajalim zgradama Beograda i ostatka Srbije.

Bezličan i nadasve članak mržnje prema stanarima je ovaj zato ga i nismo cvelog kopirali , kupite POLITIKU pa čitajte (2. februar 2011.). No postavili smo naslov i deo članka da vidimo svi lepo sa koliko mržnje i netrpeljivosti vlast Beograda svoju krivicu i svoj loše sklepani zakon iz vremena gospodina Miloševića koristi i dalje da teroriše gradjane. SRAMOTA ZA VAS GOSPODINE DJILAS ili da kažem GOSODE Djilas.

Koristite bahato našu bedu u koju ste nas vi zavukli sa svojom partijom obojenom žutim i ne dozvoljavate da to bude i vaša greška. Greška što je jednostavno videti i "opipati je".

FASADE ZGRADA SU DEO VIZURE GRADA I SAMIM TIM SU I VLASNIŠTVO GRADA.

Nije grad prost skup zgrada koje su tu podizane i tako usložnjavale sliku grada. Grad nastaje zbog vlasti grada koje ga svesno šire i produbljuju po horizontali i vertikali. Odakle vam hrabrost i bezočnsot da optužujete običnog gradjanina za propuste u vašim zakonima?

Jedna konstantna netrpeljivost postoji izmedju struktura grada i običnog (osiromašenog) gradjanina koji još treba i da obnavlja fasade svojih ogromnih zgrada e da bi se gospod Djilas osećao lepo u svom gradu. PRETERANO ODVRATNO!

No comments: