NACRTNA GEOMETRIJA

STRANE - Pages

March 17, 2011

američke barabe ruše LIBIJU zato što je moderna i sigurna država regiona



Letimičan uvid u ova dv aoprečna članka odmah vam pokazuju da je u Libiji veštački stvoren rat od strane američkih baraba i njihovih satrapa iz okruženja u regionu (kakvi izrazi kao da je u pitanju naša vlast). Prvi članak je naravno iz retardiranog i antisrpskog lista BLIC koji je svom snagom udario na libijsku vlast a drugi je iz dobro poznatog lista KURIR koji stvarno ima jajca ponekad.

Prvi članak je naravno u službi investitora lista BLIC koji sedi u nemačkoj i kojima iz samo njima znanih razloga, ovako ružno pišu o čoveku sa kojim su se rukovali do juče i naravno zbog ovakvih članaka ima da izgube posao. DRugi članak je pun utisaka običnog čoveka koji je živeo i radio u Libiji, našeg čoveka koji sigurno dobro zna prilike na licu mesta.

Barabski plaćenićki list BLIC je glasilo nemačkog kapitala pa prema tome su jasni članci koji tmao izlaze. TO su članci upereni protiv interesa Srbije, kako u politici tako od sad i uekonomiji. Kod njih u likstu BLIC možet enaći uvek članke koji blate sigurne države kao na primer Rusija, Kina, Indija jer naravno to su giganti u rastu a nemačka je u opadanju (zato što je onoliko pljuvala po JUGOSLOVENIMA i Jugoslaviji, moja opaska). Neverovatna je to "briga" zapada za ljudska prava u Libiji kda se iz ovog drugog članka vidi šta je sve gospodin Moamer El Gadafi sve učinio za svoj narod. Želim mu da oslobodi svoju državu od nevladinih prljavih organizacija koje će rasturiti tu izvanredno bogatu državu. ŠTa njih briga ko je taj čovek, kako vlada i slično. Pitam ja vas kako bi amerika ta satanska država reagovala kad bi ovakvi nemiri zadisili njih? POTPUNO ISTO!


No comments: