NACRTNA GEOMETRIJA

STRANE - Pages

March 29, 2011

BORIS TADIĆ kaže da treba uvažiti realnost na Kosovu

VEOMA TEŠKA IZJAVA KOJA IMA IZDAJNIČKU KONOTACIJU

Teško da bi iko to izjavio osim čoveka koji je ovde greškom instalisan ali radi "poslove" za europsku uniju. Mislim da je ovim stvarno prekardašio. Ta izjava sadrži veoma negativan momenat koji svi mi možemo da pomislimo a to je da (nikako moj) predsednik priznaje da je to šiptarska zemlja i da izdaje Srbe i to samo jednom izjavom?!

Biti predsednik jedne države znači izvagati reči koje ćeš reći jer u državi ima svakakvih pa i onih kojima je nacionalno veće od svega no gosn Tadiću patriotizam i nacionalno su neke retrogradne kategorije i svakim činom sve više ide u izdaju. Njegovo očijukanje sa nevladinim organizacijama prosto prevazilazi lepo ponašanje predsednika jedne (raspadajuće) države. Ova izjava je sigurno sročena medju tim otpadom iz NVO. Oni su sigurno tražili da on ovo izjavi.

Što je još smešnije u okviru te izjave stigao je da kaže kako je partija Vojislava Koštunice retrogradna partija i nije proeuropska. Pre neki dan je odmah otrčao kod Eštonove i brzo joj sve izdeklamovao da on nije proruski čovek, da smo mi čvrsto na europskom tragu i sve one gluposti koji svaki dan slušamo na našim medijima.

NE RAZUMEM KAKO SEBI DOPUŠTA DA VRŠI AGITACIJU ZA SVOJU (PLAĆENIČKU) PARTIJU IAKO JE PREDSEDNIK DRŽAVE? TO JE KURIOZITET OVOG PODNEBLJA, MOŽEŠ DA IMAŠ NEKOLIK FUNKCIJA I NIKOM NIŠTA. ON JE I PREDSEDNIK DRŽAVE I PREDSEDNIK PARTIJE I ZDUŠNO AGITUJE ZA SVOJU (IZDAJNIČKU) PARTIJU IAKO MU TO NIJE DUŽNOST.

No comments: