NACRTNA GEOMETRIJA

STRANE - Pages

April 11, 2011

francuzi kao novi NACISTI



Naravno impresioniran sam poslednjim pravim vodjom opustošenog afričkog kontinenta jer ih više takvih nema i neće ih biti. Čovek je školovan i uvim jugoslovenskim krajevima i bio je naš. U vreme otimanja Kosova i MEtohije bio je na našoj strani i pravi osvedočeni prijatelj. Libijaca ima i dan danas da su naseljeni po Srbiji i naših ljudi ima u Libiji kao njihovih gradjana. To prijateljstvo postoji od vremena gospodina TITA, pravog i autentičnog sabrata pukovnikovog. Gospodin Gadafi pokušava da se odupre svekolikoj europskoj armadi predvodjenoj fašistoidnom tvorevinom zvanom francuska. Ta država je momentalno pogazila sve svoje premise one svoje čuvene francuske revolucije kad su postojala tri principa koja su promenila svet - SLOBODA JEDNAKOST BRATSVO.

Ta tri principa je francuska fašistička tvorevina malenog Adolfa Sarkozija je danas u modernom dobu pregazila, prvo bombardovanjem SRBIJE 1999. godine pa sada opet bombardovanjem Livije, prijateljske države. SLOBODE više nema, BRATSVO je ukinuto a o JEDNAKOSTI i da ne pričamo. Djubrad zvana francuska država se obrušila na naftonosne izvore slobodne države LIBIJE i to po scenariju "nato pakt je saradnik terorista iz sopstvenih libijskih izvora" kao što je nekad nato pakt bio saradnik hrvatskih ustaša iz 90-tih ili šiptarskih terorista iz 1999., potpuno ista šema. Danas je to francuska fašistička država, garant prava samo francuzima kojih više i nema po francuskoj jer im državu preuzimaju muslimani, tako i treba.

Još jedna potvrda fašistoidne sarkozijeve vlasti u francuskoj je ukidanje tradicionalne nošnje muslimanki koja je jedino donesena u toj državi. Omaleni Adolf Sarkozi sa cipelama na štikle je jedini državnik na svetu koji je doneo ovakav zakon uz pomoć fašista iz svojih redova. Prelep dokaz ovoj mojoj tvrdnji da je na delu fašistička država francuska, zato ovde izjavljujem da se ostale malene države sveta čuvaju jer je ovo šema nastupa novih fašističkih država sveta, francuske, engleske i amerike i da kad se obračunavaju sa svojim teroristima to urade brzo i efikasno, likvidacijom.

SVE VODJE SVETA KOJE NISU LIKVIDIRALE TERORISTE SVOJIH DRŽAVA SU KASNIJE POSTALI RATNI ZLOČINCI A NIŠTA OD TOGA NISU URADILI. ZATO PRAVOVREMENI (KONAČNI) OBRAČUN SA TERORISTIMA GARANTUJE MIRAN ZAVRŠETAK SPOLJA IZAZVANIH "REVOLUCIJA" PO MALIM DRŽAVAMA ŠIROM SVETA.















No comments: