NACRTNA GEOMETRIJA

STRANE - Pages

April 30, 2011

Oli Ren europski birokrata preti Srbiji


Dobro pogledajte ovog bastarda i birokratu europske unije. TO je čovek koji proglašava rusku podršku Srbiji kao pretnju Srbiji i europskim integracijama. Ta nečuvena izjava ne bi ni ugledala svetlost dana da nije objavio VIKILIKS, ta moćna savest sveta.

Od naših novina to je samo imala hrabrosti da objavi POLITIKA jer valjda su ostale novine pod stranim kapitalom, naročito BLIC i DANAS.

Elem ovaj ucenjivač i birokrata europske unije je izjavio sledeće:

"Ruski stav prema Kosovu ima veze samo sa interesima Rusije, a nikakve veze s Kosovom i, što je vjerovatno najgore od svega, potpuno je suprotan dugoročnim interesima Srbije", prenose se Renove riječi u depeši koja je datirana sa 20. julom 2007.


Besramno i podlo je zabiti nož u ledja jedinom pravom savezniku ove satelitske države nastala na raspadu JUGOSLAVIJE, pogotovu što je Rusija i dugoročni saradnik europske tvorevine. Samim tim on je pokazao da je Rusija itekakao pravi saveznik Srbije i ovom izjavom, bar meni, potvrdio veliko prijateljstvo Rusije. Da je to samo interes Rusije zašto g anemaju druge države europskog konglomerata?
Ne, barabe iz europske unije predvodjene ovakvim manijakaom i mrziteljem Srbije i dalje pokazuju svoje pravo, ružno lice ucenjivača ove države jer znaju da su postavili na vlast one koji su potplaćeni od strane tih samih birokrata eu.



No comments: