NACRTNA GEOMETRIJA

STRANE - Pages

May 10, 2011

Zločinci se uvek vraćaju na mesto zločina


Шта ће све госн Шутановац да се сети то просто није нормално. Најновија глупост нашег министра одбране је позивање злочинаца из америке који су директно учествовали у бомбардовању Србије у град Београд.

То би било као кад бисмо сад лепо позвали злочинце из Хрватске да посете Београд и увере се у резултате својих злочина.

После аранжирања овакве посете све је могуће. Могуће је да Борис Тадић позове Томислава Мерчепа или сличне хрватске злочинце у посету Београду. Сад је то могуће у Србији јер кад позивач пилоте државе која је убијала људе по Србији онда ни Хрвати не би требало да буду проблем. Клинтонку су већ позвали, лепо се изруковали, пожелели срећу једно другом, сад би требало и самог злочинца клинтона да позову радну посету и то мо могућству нека невладина организација. С. Шапер би се побринуо за медијску подршку и представио нам клинтона као једног финог човека чије су нам везе потребне за даље еуроинтеграције и све би било у реду.

СВЕ У СВЕМУ ОВИМ СТЕ ГОСПОДИНЕ ШУТАНОВАЦ ПОКАЗАЛИ ЈЕДНО БЕЗЛИЧНО, АНТИСРПСКО ЛИЦЕ КОЈЕ НЕ САМО ДА НЕ ТРЕБА ДА БУДЕ НА ЧЕЛУ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ НЕГО ДА БУДЕ ИЗБАЧЕНО ИЗ СРБИЈЕ У НЕКУ НЕДОЂИЈУ И ДА СЕ О ВАМА НЕ ЧУЈЕ НИКАД ВИШЕ НИКАКАВ ГЛАС. УНИШТИЛИ СТЕ ВОЈСКУ СРБИЈЕ САД БИСТЕ И ДА ЈЕ ПОНИЗИТЕ. ЗАР СТЕ ТОЛИКО ДОБРО ПЛАЋЕНИ ОД СТРАНЕ амера?

No comments: