NACRTNA GEOMETRIJA

STRANE - Pages

July 8, 2011

Premijer Srbije Cvetković poonavlja kao papagaj nešto što nije istina

Premijer Srbije MIRKO CVETKOVIĆ je dobro naučio SS nauke jer zna da konstantnim ponavljanjem laži ta laž postaje ISTINA! To su radili esesovci i nacistička propaganda to radi vlada Srbije. Dakle imalo se šta naučiti od nacista, Novog Svetskog Poretka tog doba. Današnji svetski poredak nije genocidna tvorievina kao nekadašnja nemačka ali europa je već dva puta pokazala svoje skriveno, nacističko lice prema manjim narodima kao što su Srbi, Libijci, Sirijci i ostali paćenici. Ta europa je dala državu nacistima s aovih prostora, Hrvatima, i čak će etnički očišćenu od Srba primiti u europu, tu nakaznu tvorevinu.

Elem u svemu tome premijer Cvetković, uvek najdosadnije čita svoje ekspozee, toliko dosadno da novinari smao puste jednu rečenicu i onda daju svoj prikaz. Inače jedna njegova rečenica juče me je inspirisala da napišem sve ovo. To nije baš neka rečenica ali deo te rečenice glasi

"REZULTATI NISU IZOSTALI"

Sve u svemu jedna nakaza od izraza jer samo pominjanje reči "izostali" i "nisu" znači da potirete jednu negaciju drugom odnosno da UOPŠTE NE ZNATE DA GOVORITE LEPIM SRPSKIM JEZIKOM gospodine Cvetkoviću. Vi uvek čitate vaše skromne govore koji ništa ne znače i gde jedna reč potire drugu i tako od ekspozea do ekspozea. Jezik kojim nam se obraćate je nerazumljiv pun čudnih izraza i govori smao o jednoj stvari

EVROPA NEMA ALTERNATIVU

Znam ja vi ste plaćeni da ponavljate ono što vma je naredio g. Tadić ali zar nemate neke druge izraze? Kako to REZULTATI NISU IZOSTALI? Kad nešto izostaje onda izostaje, ako nisu onda nisu ali zašto ovako mrtvačke govore držite narodu koji ipak gleda vašu šugavu televiziju i očekuje da čuje nešto od vas?

Dokle ćete vi ovako starački da vodite državu tako što pročitate jedan bedni govor od desetak rečenica svaka dva tri dana i mislite da mi treba da vas hvalimo?

No comments: