NACRTNA GEOMETRIJA

STRANE - Pages

August 3, 2011

Dan Ustanka 7. Juli u Srbiji danas



JADNI BEDNI SRBI, STIDI SE OVA NAŠA "DEMOKRATSKA" VLAST DANA POBEDE NAD PRAVIM FAŠISTIMA I NACISTIMA I DOMAĆIM IZDAJNICIMA. 7. JUL je njima praznik koji treba izbeći i to svake godine od ustoličenja instalisanog predsednika u Srbiju od strane "medjunarodne zajednice".

Taj praznik je svetao praznik i treba da se slavi u Srbiji jer je tog dana zvanično počeo ustanak. To da li je Srbin ubio Srbina to nema veze, i amerikanci su se medjusobno ubijali u gradjanskome ratu. Dakle taj datum treba slaviti.

To što je ova vlast operisana od tekovina drugih režima pre ovog režima to je najsmešnija stvar. Pre neki dan čitam da bi trebalo snimiti film o Marku Kraljeviću a li da ne treba preterivati ka sa filmom "Boj na Kosovu" koji "je raspalio nacionalističke vatre u JUGOSLAVIJI". Jadno jadno jadno. Ali tu je svakodnevna zaštita pedera u nastranih transvestita pa i po cenu da se mi normalni potučemo izmedju sebe zbog toga. Djubrad pederska to i voli.

Sve u svemu posle onoliko godina ratovanja i nestanka velikog broja boraca sa scene živih ljudi ovoj vlasti daje za pravo da pljuje po dostigtnućima Titove JUGOSLAVIJE i tako obezvredjuje tekovine te narodnooslobodilačke borbe. DS star Dragoljub Mićunović koji je nastao u komunizmu sada je žrec DS i kao takav odredjuej koje su to tekovine revolucije pozitivne a koej ne. Taj otpad od čoveka nam odredjuje i status, ne dozvoljava nam da budemo deo nesvrstanih ili bilo kojih drugih pokreta. Uvodi pravi fašizam u ovu državu.



No comments: